AFAD’dan, Belediye Başkan Yardımcımız Bahri Sezen’e Teşekkür Ziyareti

Belediye Başkan Yardımcımız Bahri Sezen geçtiğimiz haftalarda İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü organizasyonunda, Sungurlu Kaymakamlığınca gerçekleştirilen deprem tatbikatına ve yine Sungurlu Kaymakamlığınca yürütülecek olan Dinamik Denetim Sürecinin ilk denetim organizasyonuna katılım sağlamıştı.Belediye Başkan Yardımcımız Bahri Sezen toplantıda ve tatbikatta, yaşanılabilecek her türlü afet sonucu şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da belediye olarak tüm birimlerimiz ve ekipmanlarımız ile halkımızın hizmetinde olacağımızı belirterek işbirliğine açık olduğumuzun altını çizmişti.Katılımlarından dolayı AFAD, Belediye Başkan Yardımcımız Bahri Sezen’e teşekkür ziyaretinde bulunarak, Afet ve Acil Durum Çantası hediye etti.

Önceki Belediye Başkan Yardımcımız Sakine Sarıyüce, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti